Ved overtagelsen blev det hidtidige personale tilknyttet. Sammen udgør de et fantastisk team, der brænder for deres arbejde og tror på det, de laver. Michael, der ikke er faguddannet og har andre aktiviteter, er selv at finde i forretningen jævnligt, og har dermed føling med virksomheden og kendskab til kunderne.
Virksomheden er efter ejerskiftet fortsat med det gamle koncept, men forandringer er også sket. Opskrifterne er på enkelte punkter ændret, og ikke mindst er der kommet andet mel til. Melet er rent dansk fra enkeltgårde der ikke er sprøjtet. Hver enkelt gård er kendt for bageren, hvilket giver en sikkerhed for kvaliteten.
Vikingbagerens specialiteter og service
Blandt andre nye tiltag kan nævnes mulighed for udbringning af brød om søndagen. Bestilles der i forretningen eller på hjemmesiden senest lørdag, er der sikkerhed for at modtage varerne senest søndag klokken 8. I sommerperioden er det muligt at nyde det gode brød og en kop kaffe i gårdhaven, der støder op til Tuttesti.
Brødet hos Vikingbageren er kendt for sit fuldkornsmel, de mange kerner, det grove og surdejen. Brødet bages i stenovne, der sikrer brødet mod tvangshævning. Forretningen lægger vægt på god service og venlig betjening. Inspireret af vikingerne bærer produkterne gamle nordiske navne som Freja, Loke, Heimdal, Odin og Thor. Der bages også godt wienerbrød, ligesom der blandt andet sælges juice, mælk, ost og smurt brød.