Vikingbageren​ i Roskilde

Vegansk kagemand til enhver lejlighed

Bring glæde til festen med en vegansk kagemand

Hip hurra, det ’ din fødselsdag.

Eller måske er det ikke. Uanset hvad, hvorfor ikke fejre dagen med en lækker, vegansk kagemand, der vil bringe glæde til både den festlige lejlighed og den kedelige tirsdag?

Med vores dejlige placering ved Byparken i Roskilde er vi kun en kort køretur fra både Himmelev og Trekroner, men vi byder dog ofte kunder velkomne fra København samt resten af Sjælland.

Vegansk bagværk i særklasse

Her hos Vikingbageren er vi dedikeret til at skabe plantebaseret mad i særklasse, og vores veganske kagemand er bestemt ingen undtagelse. Med omhu og kærlighed bliver hver en vegansk kagemand lavet fra bunden ved hjælp af de bedste plantebaserede ingredienser, der sikrer dig en uforglemmelig smagsoplevelse.

​Vi er endvidere stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af veganske kagemandvarianter, der kan imødekomme et hav af forskellige kostpræferencer.

Og selvfølgelig er vores kagemænd altid en fryd for øjet såvel som for ganen.

Sving forbi din lokale bager

Hos Vikingbageren tror vi på, at du ikke behøver være rig for at gøre dit for planeten, og vi er derfor glade for at kunne tilbyde vores veganske kagemænd til både konkurrencedygtige og fair priser.

Så kig forbi vores bager og forkæl dig selv med en lækker vegansk kagemand.

Vi ser altid frem til at byde dig velkommen. Giv derfor dit lokale bageri en chance for at skabe en magisk og uforglemmelig smagsoplevelse med vores veganske kagemænd.​

Vegansk brød og kage

Hvis du er vegansk eller har en plantebaseret diæt, behøver du ikke at gå på kompromis med din smagsoplevelse. Vores bageri tilbyder veganske brød og kager.

Lavet med kærlighed

Vi har en stærk overbevisning om, at den eneste måde at lave lækkert bagværk på er ved at bage alt fra bunden med den kærlighed og omhu, som vores kunder fortjener.

Anmeldelser​

Hvad siger vores kunder?

Supergodt brød

"En vaskeægte bager. Godt... Nej... SUPERGODT brød. Gamle kendinge, nye brød, de bedste fra fortid og nutid, og så er par ting jeg aldrig har set andre steder: Tebirkes med appelsin eller tebires med makron... mums!

Glem alt om bakeoff fra skattelybagere og støt en lokal... Og støt din egen livsglæde.... Spis et stykke wienerbrød"

Johnny Larsen

Bedste og mest unikke

"Roskildes suverænt bedste og mest unikke bager. Ikke blot på grund af alle de opfindsomme navne (alle brød og boller har navne der stammer fra Nordisk mytologi, ligesom livets træ, Yggdrasil er malet ud over alle væggene), men også fordi det reelt er andre, og i min vurdering bedre, blandinger af korn, frø og mel han bruger.

Jeg bor ikke længere i Roskilde, men skal jeg købe brød i Roskilde i dag, kunne jeg ikke drømme om at købe andre steder."

Troels Faurskov

Smagte fantastisk!

"Helt fantastisk lækkert udvalg af lækre basser og kager, købte mig en ordentlig omgang og det smagte fantastisk!

Der var et helt væld af veganske muligheder og ekspedienten var SÅ venlig og serviceminded."

Jacob Lehrmann

kontaktoplysninger

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Vikingbageren

Sankt Clara Vej 12, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Kontaktinformation

Telefon: 21 96 97 00

Email: snaseemsyed@outlook.com

Åbningstider

Mandag - Fredag: 05.00 - 16.00

Lørdag og Søndag: 05.30 - 16.00