Vikingbageren​ i Roskilde

Tilfredsstil din søde tand med vores veganske kager

Roskildes bedste veganske kager

Er du klar til at friste dine smagsløg med Roskildes bedste veganske kager?

Så kom ned til Vikingbageren, hvor vi har specialiseret os i at lave plantebaseret mad, der er lige så lækker som den er god for planeten.

Med vores placering ved Byparken i Roskilde er vi blot en rask gåtur fra bydele såsom Himmelev og Trekroner, men vi byder selvfølgelig også kunder fra København og længere vejs fra velkomne med åbne arme.

En kage for ethvert behov

Når det kommer til veganske kager, bør smag og kvalitet aldrig gå på kompromis.

Vores talentfulde bagere har derfor hældt deres hjerte og sjæl i at skabe en bred vifte af lækre, plantebaserede muligheder, hver af dem lavet fra bunden. 

Fra klassikerne som vores veganske chokoladekage og veganske brød til vores mere innovative kreationer, er hver af vores kager skabt for at være en sand nydelse.

Her forstår vi, at både kostbegrænsninger og -præferencer varierer, og vi tilbyder derfor masser af nemme veganske kager, der imødekommer en bred vifte af forskellige behov. Hvad end du leder efter en vegansk og glutenfri kage eller blot en dejlig lækkerbid, har vi noget for ethvert behov.

​​

​En lækker og skyldfri forkælelse

Er du klar til at gøre dagen lidt bedre med en af vores lækre veganske kage uden at skulle betale det hvide ud af øjnene?

Så kom ned til vores bageri allerede i dag.

Her mener vi, at alle skal have adgang til exceptionelt bagværk uden at røve banken, og vi sælger derfor vores veganske kager til konkurrencedygtige priser, valgt for at gøre dem tilgængelige for alle.

Så tilfredsstil din søde tand med en af vores veganske kager og oplev glæden ved en både lækker og skyldfri forkælelse.

Vi ser frem til at dele vores passion for veganske lækkerier.​

Vegansk brød og kage

Hvis du er vegansk eller har en plantebaseret diæt, behøver du ikke at gå på kompromis med din smagsoplevelse. Vores bageri tilbyder veganske brød og kager.

Lavet med kærlighed

Vi har en stærk overbevisning om, at den eneste måde at lave lækkert bagværk på er ved at bage alt fra bunden med den kærlighed og omhu, som vores kunder fortjener.

Anmeldelser​

Hvad siger vores kunder?

Supergodt brød

"En vaskeægte bager. Godt... Nej... SUPERGODT brød. Gamle kendinge, nye brød, de bedste fra fortid og nutid, og så er par ting jeg aldrig har set andre steder: Tebirkes med appelsin eller tebires med makron... mums!

Glem alt om bakeoff fra skattelybagere og støt en lokal... Og støt din egen livsglæde.... Spis et stykke wienerbrød"

Johnny Larsen

Bedste og mest unikke

"Roskildes suverænt bedste og mest unikke bager. Ikke blot på grund af alle de opfindsomme navne (alle brød og boller har navne der stammer fra Nordisk mytologi, ligesom livets træ, Yggdrasil er malet ud over alle væggene), men også fordi det reelt er andre, og i min vurdering bedre, blandinger af korn, frø og mel han bruger.

Jeg bor ikke længere i Roskilde, men skal jeg købe brød i Roskilde i dag, kunne jeg ikke drømme om at købe andre steder."

Troels Faurskov

Smagte fantastisk!

"Helt fantastisk lækkert udvalg af lækre basser og kager, købte mig en ordentlig omgang og det smagte fantastisk!

Der var et helt væld af veganske muligheder og ekspedienten var SÅ venlig og serviceminded."

Jacob Lehrmann

kontaktoplysninger

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Vikingbageren

Sankt Clara Vej 12, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Kontaktinformation

Telefon: 21 96 97 00

Email: snaseemsyed@outlook.com

Åbningstider

Mandag - Fredag: 05.00 - 16.00

Lørdag og Søndag: 05.30 - 16.00